The Headmaster [V0.15.3.1 Public] Yakında Türkçe

TalhaKa

Yönetici
Yönetici
image (1).png
OYUN KONUSU
Oyunun ana konusu şöyle , çok uzak olmayan bir gelecekte, küçük bir ada ülkesinde bir kriz ortaya çıktı. Okuldan mezun olan öğrenci sayısı hızla düştü ve üniversite kontenjanları dolmaya başladı. Kitlesel işsizlik ve potansiyel ekonomik felaket olasılığıyla karşı karşıya kalan hükümet, acil durum önlemleri almak zorunda kalıyor. Başarısız olan veya okuldan atılan on sekiz yaşın üzerindeki tüm öğrenciler, bir dizi özel tesiste eğitime geri dönmeye zorlanacak.

Müdürümüz
krizle nasıl başa çıkılacağına dair bazı benzersiz fikirlere sahip, genç yetişkin psikolojisi alanında bir uzmanı canlandıracaksınız. Öğretmenler konferansında teorilerinizi gösterdikten sonra gizemli bir örgütün temsilcisi size yaklaşır. Sizi, on sekiz yaş üstü çocuklara yönelik yeni kurulan okullardan birinde müdür (müdür) pozisyonu için mülakata davet ediyor. Kendinizi ve memnuniyetle kabul ettiğiniz teorilerinizi kanıtlamaya isteklisiniz.

Benzersiz disiplin yöntemlerinizi kullanarak, suçlu genç kadınlardan oluşan bütün bir okulu çalışkan ve itaatkar öğrencilere dönüştürmelisiniz. Senin için işler kolay olmayacak. Meslektaşlarınızı kendi tarafınıza kazanmalı, okul sahiplerinin olağandışı taleplerini karşılamalı ve baş belası bir hükümet müfettişiyle uğraşmalısınız

Oyunun Çeviri Durumu : %70 gibi bir oranı başarılı bir şekilde Türkçeye çevrildi . Oyunumuz ağır sandbox içerir , %100 açık dünyada sizin tercihlerinize göre şekillenen bir oyun olacaktır . Bol karakterli ve değişik kişiliklere sahip karakter temaları bulunur. İster kötü müdür yardımcısı rolünü oynayın ister iyi okul müdürü rolünü oynayın her şey size kalmış . Oyun en kısa zamanda gelecektir...

GENEL ÇEVİRİ HAKKINDA BİLGİ:
Oyunumuz %90 konuşma metinleri Türkçe olmuştur .
%100 Görev Listesi Türkçe
%10 Karakter bilgileri Türkçe
%15 Oyun arayüz dili

DİPNOT: Oyunumuz ilk çıkışını Vip üyelere özel çıkacaktır , bu bir vip özel istek oyunu olarak tasarlanmıştır. Eğer sizde VIP üyelik alarak bize destek olursanız ayda 1 oyun olmak üzere çeviri istek hakkı kazanmaya hak kazanabilirsiniz... VIP bilgi için buraya tıklayınız.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıafdgntısı.PNG
    Ekran Alıafdgntısı.PNG
    2,3 MB · Görüntüleme: 30
  • Ekran Alınadfgatısı.PNG
    Ekran Alınadfgatısı.PNG
    2,4 MB · Görüntüleme: 27
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    3 MB · Görüntüleme: 27
  • Ekran Aadfgdfglıntısı.PNG
    Ekran Aadfgdfglıntısı.PNG
    2,3 MB · Görüntüleme: 29
Merhaba , oyun yaza doğru gelir bilgisiyara format attım diye yedeklemeyi unuttum baştan yapmam gerektiği için uzun sürebilir.
abi daha erken gelmesi mümkün değil mi ya.
bu oyunu uzun süredir bekliyorum. başka yerde de çevirisini bulamadım.
yaparsan sen yaparsın talha abi.

kim istemişse çok güzel bir tercih. güzel bir seridir. pek çok mekanik bulundurur. uzun solukludur ve mizah yönü de güçlüdür. ama konun giriş tarihine bakınca çok uzun süre geçmiş. herhalde iptal olmuş gibi.

kim istemişse çok güzel bir tercih. güzel bir seridir. pek çok mekanik bulundurur. uzun solukludur ve mizah yönü de güçlüdür. ama konun giriş tarihine bakınca çok uzun süre geçmiş. herhalde iptal olmuş gibi.
Oyunu neredeyse bitirmiştim . Bilgisiyarım arızalandı diye format attım ve oyunun yedeğini almak aklıma gelmedi . O yüzden birçok oyun yandı . Oyun düz Yapay çeviri ile tam olmuyor , elle çevrilmesi gereken birçok yer ve editlenmesi gereken yerler vardı . Şuan elle çeviri yapabilecek durumda olmadığımdan bir tarih vermek zor . En baştan yapmayı düşünüyorum zaten , ne zaman müsait olursam ..

Hadi ya bunu duyduğuma üzüldüm. Emeğine yazık olmuş. Dediğin gibi ben de yz ile çevirip tecrübe etmiştim oyunu. Dediğin eksik çevirilerle oynamıştım.

Geri
Üst Alt