Zaten şuan en güncel sürümündeYENI GUNCELLEMESI CIKTI CEVRILECEKMI
Zaten şuan en güncel sürümündeYENI GUNCELLEMESI CIKTI CEVRILECEKMI
degıl yenı guncelleme geldı 0,19,1 oldu patreon da (mega lono) oyunun yapımcısına bak anlarsınZaten şuan en güncel sürümünde
yeni sürümün gelmesi biraz çok zorAdmin yeni sürüm çüktü 19.1 ne zaman gelir
Neden büyük bir güncelleme gelmesimi bekleniyoryeni sürümün gelmesi biraz çok zor
çeviriden dolayı bazı sıkıntılar çıkıyor oyunda o yüzdenNeden büyük bir güncelleme gelmesimi bekleniyor
Oyun yapımcısı yeni sürüm çıkarsada Türkçe hali gelmeyecek ozaman anladığım kadarıyla çok soru sordum kusura bakma ayrıca vaktini ayırıp cevap verdiğin için ayrıca teşekkür ederim elinize sağlıkçeviriden dolayı bazı sıkıntılar çıkıyor oyunda o yüzden
Güncellemesi gelir sadece bi kaç güncellemesini bekliyoruz yapımcının yapılan güncellemeler kısa oluyor biraz üst üste güncelleme geldiğinde ele alınacaktırOyun yapımcısı yeni sürüm çıkarsada Türkçe hali gelmeyecek ozaman anladığım kadarıyla çok soru sordum kusura bakma ayrıca vaktini ayırıp cevap verdiğin için ayrıca teşekkür ederim elinize sağlık![]()
Knki daha hiç bir yerde yok başka sitelere bakıyorum hiç bir sitede yeni versiyon yokVERSION 0.19.2 CIKTI CEVRILECEKMI
Onu bende anlamadım birde bdsm de ki kadınla anlaşmayı yapmasan bile çete gidiyor onu nasıl yapıcaz çözemedim bir türlübisey sorucam polisten anti para hilesini kapatinca ne oluyor
patreon na bak yapımcısı mega lono orda yayınlandıKnki daha hiç bir yerde yok başka sitelere bakıyorum hiç bir sitede yeni versiyon yok
kadınla anlasırsan cete gıder ama yenı versıonda kadınla anlasıp ceteyı elınde tutarsan cete mekanı acılıp bdsm kapanıyorOnu bende anlamadım birde bdsm de ki kadınla anlaşmayı yapmasan bile çete gidiyor onu nasıl yapıcaz çözemedim bir türlü
Admin bana özelden ulaşırsan indirmek için link buldum atarım sanaGüncellemesi gelir sadece bi kaç güncellemesini bekliyoruz yapımcının yapılan güncellemeler kısa oluyor biraz üst üste güncelleme geldiğinde ele alınacaktır