Son güncellemeyle telefonda 0.55 kayıt dosyası görünmüyor.
0,68 ne zaman gelırYayınlandı oynayabilrisiniz.
Oyuna çok sık güncelleme geldiği için Final yapana kadar güncellemeyi düşünmüyoruz.0,68 ne zaman gelır
merhaba 2 bölümün save dosyasını atabilir misiniz ?nerden oynuyorsun pc mi apk mı apk ise dosyalarıma girip GPADULT klasör içinde oyun isminin içine atacaksınız
Bölüm2 Save dosyamız elimizde yok malesef zaten save dosyasına ihtiyaç duymadan da devam edebilirsiniz kendiniz ayarlayabiliyorsunuzmerhaba 2 bölümün save dosyasını atabilir misiniz ?
Sık sık güncelleme geliyor yetişemiyoruz ona biraz daha güncelleme gelsin yapılacakYeni güncellemenin ingilizce versiyonuna biraz baktım,keşe türkçesi gelse![]()
bölüm 3 den bölüm 4 de devam ediyorsan save dosyanı kontrol et bizim eklediğimiz doya 4 için uyumlu olmaya bilir her cihaza göre ayarlı değildirHocam bölüm 3 den devam edemiyorum. Kayıt dosyasını yüklerken hata veriyor.
Pc üzerinden bölüm 3'e devam etmek istiyorum ama oyun hata veriyor ve oyunun kayıt dosyasını da bulamadım renpy kısmında yokbölüm 3 den bölüm 4 de devam ediyorsan save dosyanı kontrol et bizim eklediğimiz doya 4 için uyumlu olmaya bilir her cihaza göre ayarlı değildir
oyun ne gibi hata veriyor hocam save dosyası bilgisayar alanında c bölümünün içinde gpadult klasörü içinden save alanlarına bakabilirsinizPc üzerinden bölüm 3'e devam etmek istiyorum ama oyun hata veriyor ve oyunun kayıt dosyasını da bulamadım renpy kısmında yok
oyun ne gibi hata veriyor hocam save dosyası bilgisayar alanında c bölümünün içinde gpadult klasörü içinden save alanlarına bakabilirsiniz