Driven by Desire Pc - Apk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emiro4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emiro4

Normal Üye
Normal Üye
Yeni Üye
Böyle güzel bir oyununu çevirdiğiniz için teşekkür ederim ellerinize sağlık. Hikâyesi ve gelişen olaylar güzel.

Driven by Desire.jpg
GENEL BAKIŞ
Yetişkinliğe ulaşmış ve eğitimini tamamlamış köyden gelen basit bir çocuk, günlük kırsal rutini sırasında kendine şu soruyu sorar: "Sırada ne var? Sonsuza kadar burada mı kalacağım yoksa korkularımın üstesinden gelip büyük şehirde şansımı mı deneyeceğim?" Büyük şehir genç adamı seksi kızlarla ve büyük umutlarla mı cezbedecek yoksa köyde kalıp ötesindeki dünyayı asla deneyimlemeyecek mi?

Konu Tarihi : 10.03.2025
Geliştirici:
KloppStyle - :pp
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Versiyon: v0.2
İşletim Sistemi: Windows - Android
Oyun Boyutu : : 610MB
Oynanma Süresi: 5Saat+
Tür:
3DCG, Erkek kahraman, Animasyon, Macera, Mizah, Mobil oyun, Romantizm, MILF, Büyük Kalça,
Kurulum :
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Driven by Desire.exe oyununu çalıştırın.

OYUN LİNKLERİ
Windows - Türkçe
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Android - Türkçe

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    412,8 KB · Görüntüleme: 245
  • 2.jpg
    2.jpg
    247,8 KB · Görüntüleme: 242
  • 3.png
    3.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 262
  • 4.png
    4.png
    1.017,1 KB · Görüntüleme: 269
  • 5.jpg
    5.jpg
    374,6 KB · Görüntüleme: 280
  • 8.png
    8.png
    942,2 KB · Görüntüleme: 259
  • 12.png
    12.png
    572,3 KB · Görüntüleme: 253
  • 15.png
    15.png
    610,7 KB · Görüntüleme: 237
Son düzenleme:
oyunun oynanışı çok iyi ve müziksel bileşeni okumak güzel, müzik ve olay örgüsünün atmosferi çok hoş, karakterler genel olarak harika yapılmış, atmosferi çok güzel ve hoş duygular, oyun sizde oyunu daha fazla oynamak istemenizi sağlıyor hakkını vermek gerekirse, renderlar (özellikle kızlar) güzel ve animasyonlar akıcı olmuş

Grafikler oldukça güzel, oyundaki seks sahneleri gerçekten çok iyi Ama hikaye örgüsü hala erken aşamada ama hikayenin ilerleyişi hoş olduğunu belirteyim Oyunun Kullanıcı Arayüzü Karakter Profillerini görmek için bir Hub'a sahip olmak, benim için çok sayıda karakterin olduğu bu tür oyunlarda olmazsa olmaz bir özeliktir. Çeviri yapan gpa ailesine teşekkür ediyorum ve oyuna başlıyorum herkese iyi oyunlar dilerim

Geri
Üst Alt