Tamas Awakening Pc - Apk

Gpoyun

Yönetici
Tamas Awakening.jpg
GENEL BAKIŞ
Tamas Awakning, gücün sınırları hakkında bir oyundur. Doğal olarak kötü olan biri neredeyse sınırsız güce sahip olsaydı ne olurdu? Hadi, oynayın ve öğrenin.

Konu Güncellenme Tarihi : 17.11.2024
Geliştirici
:Whiteleaf Studio -
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Versiyon: 1.0b
İşletim Sistemi: Windows - Android
Oyun Boyutu : : 555 MB
Oynanma Süresi: 4Saat+
Tür:
2dcg, Kremalı pasta, Teşhircilik, Kadın hakimiyeti, Ayak işi,Hare İç görünüm, Kinetik roman, Erkek hakimiyeti, Erkek kahraman, Mastürbasyon, MILF, Zihin kontrolü, Mobil oyun, Hükümdarlık,
Kurulum :
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Tamas Awakening.exe oyununu çalıştırın.

OYUN LİNKLERİ

Windows - Türkçe
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Android - Türkçe

Ekli dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    2,8 MB · Görüntüleme: 78
  • 2.PNG
    2.PNG
    2,9 MB · Görüntüleme: 75
  • 3.PNG
    3.PNG
    1 MB · Görüntüleme: 74
  • 4.PNG
    4.PNG
    2,4 MB · Görüntüleme: 72
  • 5.PNG
    5.PNG
    2,6 MB · Görüntüleme: 78
  • 6.PNG
    6.PNG
    2,5 MB · Görüntüleme: 73
  • bBXUfWT.png
    bBXUfWT.png
    1.002,9 KB · Görüntüleme: 72
Bu oyunu da geçen indirdim ve bitirdim. İnsanın içindeki şeytani gücün uyanması ve kadınları ayartması üzerine bir senaryo. Bence harika : ))) Olayın bence gerçek bir yanı da var. Bu senaryoya 3D iyi gidermiş ama olsun. Çeviri ve paylaşım için teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt