How I Became a Hero Türkçe Pc - Apk

TalhaKa

Yönetici
Yönetici
İSİM GİRİNİZ (1).png
Genel Bakış
"Nasıl Kahraman Oldum", oyuncuyu kör bir genç rolüne sokan yetişkinlere yönelik bir görsel romandır. En yakın arkadaşından gizemli bir hediye alan kahraman, kendisini elfler, cüceler, devler ve diğer büyülü varlıklar da dahil olmak üzere çeşitli yaratıkların bulunduğu, sihirle dolu fantastik bir dünyaya taşınırken bulur.

Konu Güncellenme Tarihi : 08.02.2025
Geliştirici : Kuggazer/Naughty tales studios - :pp
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

İşletim Sistemi : Windows - Android
Versiyon : Bölüm 10 S2 Bölüm 11
Oyun Boyutu : 1.7 GB
Oynanma Süresi: 11 saat+
Tür:

3DCG, HAREM, MİZAH, ERKEK KAHRAMAN, MILF, ROMANTİZM, FANTAZİ, BAKİRE, röntgencilik
Kurulum:
- RAR'dan çıkarttıktan sonra How I Became a Hero-GPA.exe oyununu çalıştırın.

OYUN LİNKLERİ
WİNDOWS - TÜRKÇE
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

ANDROİD - TÜRKÇE
WİNDOWS - TÜRKÇE
-

ANDROİD - TÜRKÇE
-

Ekli dosyalar

• 1335.jpg
    1335.jpg
    359,4 KB · Görüntüleme: 114
  • 643.jpg
    643.jpg
    609,4 KB · Görüntüleme: 104
  • 215.jpg
    215.jpg
    530 KB · Görüntüleme: 108
  • 156.jpg
    156.jpg
    231,6 KB · Görüntüleme: 106
  • 139.jpg
    139.jpg
    191 KB · Görüntüleme: 101
  • 93 (1).jpg
    93 (1).jpg
    304,3 KB · Görüntüleme: 109
  • 33.jpg
    33.jpg
    923,7 KB · Görüntüleme: 110
  • 32-i (1).jpg
    32-i (1).jpg
    593,7 KB · Görüntüleme: 124
Moderatör tarafında düzenlendi:
Androidde hızlı menü açılmıyor. Oto kayıtta almadığı için sıkıntı yaşıyoruz

Oyunu dün bitirdim. Senaryo kesinlikle güzeldi. Devamını iple çekicem. Grafikler ve çeviri oldukça iyi. Teşekkürler.

diyaloglar ve kurgu çok basit hissettirse de gayet güzel bir yapımdı. hikayesi ve görselliği gayet iyi. denebiliir

Bölüm ikiyi oynamak için bölüm birden save istiyor mu admin yoksa direkt başlayabiliyor muyuz

çeviri güzeldi elinize sağlık. Güncelleme kısa olmuş ama. hayal kırıklığı yaşadım. en azından devle biraz oynaştık :D

Geri
Üst Alt