Genel Bakış
Bazıları için Bilgili bir dedektif, diğerleri için Suçlu Yaratan biri, davayı çözmek için ne gerekiyorsa yapacak, içine kapanık bir başına buyruk; ancak uzmanlığına ihtiyaç duyulmayan bir yerde, özel hayatındaki eksiklikleriyle yüzleşmek zorunda kalıyor.
Flynn Casey acımasız bir profesyoneldir ama onun için en önemli olan şeyi, yani arkadaşlarını ihmal etmiştir.
İleri Eğitim, (neredeyse) her fırsatta bir gizem içeren bir Hayattan Bir Kesit - Romantizm.
Bazıları için Bilgili bir dedektif, diğerleri için Suçlu Yaratan biri, davayı çözmek için ne gerekiyorsa yapacak, içine kapanık bir başına buyruk; ancak uzmanlığına ihtiyaç duyulmayan bir yerde, özel hayatındaki eksiklikleriyle yüzleşmek zorunda kalıyor.
Flynn Casey acımasız bir profesyoneldir ama onun için en önemli olan şeyi, yani arkadaşlarını ihmal etmiştir.
İleri Eğitim, (neredeyse) her fırsatta bir gizem içeren bir Hayattan Bir Kesit - Romantizm.
Konu Güncellenme Tarihi : 26.06.2024
Geliştirici : Kvitravn -
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Sürüm : Episode 4 - 04
İşletim Sistemi : Windows - Android
Oyun Boyutu : 1.23 GB
Oynanma Süresi : 5 Saat +
Tür :
3DCG, Erkek kahraman, Büyük göğüsler, Bakire, Romantik, MILF, Mastürbasyon, grafik şiddet, PoV
- RAR'dan çıkarttıktan sonra FurtherEducation.GPA.exe oyununu çalıştırın.
OYUN LİNKLERİ
Windows - Türkçe
-
Android - Türkçe
-
Android - Türkçe
Ekli dosyalar
-
Ep1Breakfast1A59.jpg2,6 MB · Görüntüleme: 116
-
Ep1Breakfast4A4.jpg2,6 MB · Görüntüleme: 120
-
Ep1Dinner2A24.jpg2,9 MB · Görüntüleme: 123
-
Ep1Dinner2A27E.jpg2,8 MB · Görüntüleme: 120
-
Ep1Lunch1B12.jpg2,2 MB · Görüntüleme: 130
-