Elmwood University Pc - Apk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gpoyun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gpoyun

Yönetici
Elmwood University.jpg

GENEL BAKIŞ

Kızlara özel bir ev partisinde sadece iç çamaşırınızla uyandıktan sonra, üniversite hayatınız çılgın bir başlangıç yapar.
Akademik araştırmalarıyla ünlü ve aynı şekilde sefahat ve günahkar kültürüyle kötü şöhretli prestijli bir İngiliz üniversitesinde çekici genç bir erkek psikoloji öğrencisi olarak oynayın. Her biri kendine özgü kişilikleri, sapkınlıkları ve özellikleri olan 18 ana romantik karakteri baştan çıkarın ve onlara aşık olun ve her biri için farklı stratejiler kullanmanız gerekecek.

Konu Tarihi :19.01.2025
Geliştirici:
WickedWare - :pp
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Versiyon: Bölüm 3 - Fix
İşletim Sistemi: Windows - Android

Oyun Boyutu : : 507MB
Oynanma Süresi: 4Saat+
Tür:
3DCG, Erkek Kahraman, romantizm, flört simülasyonu, alay etme, animasyonlu, harem
Kurulum :
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Elmwood University.exe oyununu çalıştırın.

OYUN LİNKLERİ
Windows - Türkçe
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Android - Türkçe

Ekli dosyalar

• 1VNMoev.png
    1VNMoev.png
    2,8 MB · Görüntüleme: 113
  • BXcKORj.png
    BXcKORj.png
    3 MB · Görüntüleme: 122
  • lheQish.png
    lheQish.png
    2,7 MB · Görüntüleme: 121
  • SHeuuyI-1024x576.jpg
    SHeuuyI-1024x576.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 115
  • wQjMshK.png
    wQjMshK.png
    2,9 MB · Görüntüleme: 109
Oyunu şimdi denedim badikten sonra denediğim en iyi üniversite konulu oyunlardan biri gibi duruyor sahneleri çok iyi hikayesi de şimdilik iyi gibi duruyor ama beni asıl etkileyen karakterin skill pointleri oldu ve oyuna bu kadar çok etki etmesi çok güzel

Geri
Üst Alt