Brooks in Wild West Türkçe Pc - Apk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yeni oyun.jpg
GENEL BAKIŞ
Üniversitede ikinci yılına başlamak üzere olan modern bir genç yetişkinsiniz ve birdenbire 1896 Goldfield County'ye zamanda geri gönderiliyorsunuz. Burası Charlie Adams adında tehlikeli bir haydut ve onun alçak çetesi tarafından sürekli saldırıya uğruyor. Uyum sağlamanız ya da ölmeniz gerekeceğini çabuk öğrenirsiniz, ama neyse ki size yardım etmeye istekli birkaç güzel kız var.

Konu Güncellenme Tarihi : 28.04.2024
Geliştirici : PiggyNose -
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Versiyon : 1.00
İşletim Sistemi : Windows - Android

Oyun Boyutu : 1.15 GB
Oynanma Süresi : 20 Saat +

Tür :
3DCG, Animasyonlu, Mobil Oyun, Erkek Karakter, Harem, Elle Muamele, Bakış Açısı, Ahegao, Romantizm, Bakire, Fantezi , Dövüş, RPG, Nişancı, Sandbox, Hile, Irklar arası, Röntgencilik, Yönetim.
Kurulum :
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Brooks in Wild West .exe oyununu çalıştırın.

OYUN LİNKLERİ
Windows - Türkçe
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Android - Türkçe

Moderatör tarafında düzenlendi:
oyunu çalıştırınca turbo net adı altında uygulama gerekli sanal makine bileşenini yükleyemedi hatası veriyor

Geri
Üst Alt